Szabó Dóra

Szabó Dóra_bemutatkozás

/Személyi edző/

+3630/529-9484

Fitness instruktorként végeztem az ország egyik legjobb iskolájánál, az IWI-nél, akiknek rengeteget köszönhetek, és ahol a tudásom alapjait szerezhettem meg. Gyerekkorom óta életem része a sport, fontos számomra az egészséges életmód.

Maximalista lévén sosem elégszem meg a jelenlegi tudásommal, ezért rendszeresen veszek részt továbbképzéseken, konferenciákon, hogy a legjobb, legújabb, legkorszerűbb módszerekkel segíthessem vendégeimet céljuk eléréséhez. Hiszen, ha fejlesztesz azon, amiben nem vagy jó, akkor mindenben jobb leszel. Pályakezdő létemre rengeteg emberrel, edzésmódszerrel ismerkedtem meg, szereztem tapasztalatot tanfolyamokon, illetve magamtól utána járva/olvasva mindannak, ami érdekel, és amely tudást most szívesen tovább adnék, mindazoknak, akiknek szüksége/igénye van rá.

Van egy olyan mondás edzői körökben, hogy „csinálnod is kell azt, amit tanítasz!”. Érdeklődési köröm ezért sokrétű, sok féle mozgásformát kipróbáltam már, és mindegyik nagyon sokat formálta mind a személyiségem, mind a fizikumom. Gyerekkoromban tánccal kezdődött a sport iránti szenvedélyem, amely remek alapot adott a helyes tartáshoz, mozgáshoz, majd a későbbiekben TRX, Spartan figh-ter, Crossfit, Kettlebell, súlyemelés, erőemelés iránt kezdtem el érdeklődni. Mindig a legjobbat próbálom kihozni magamból és elérni, hogy a tanítványaim, vendégeim elé pozitív példaként állhassak. Mindennap le kell küzdenünk önmagunkat, mindennap küzdenünk kell az álmainkért. Ne másoknál próbálj meg jobb lenni, hanem annál, aki tegnap voltál.

 „Ahhoz kell hozzászoknunk, hogy ne szokjunk hozzá az edzéshez!” – Azaz folyamatosan valami újat kell adnunk a testünk-nek, hogy biztosítsuk számára a megfelelő fejlődést.

Amennyiben sportolás közben, illetve a napi munkád végzése során valamilyen testi sérülés illetve diszkonfort érzet érne, valamint régóta fentálló egészségügyi problémád van, különböző terápiákkal tudunk segíteni neked.