Kiss Julianna

 / Ayurveda terapeuta, Gyógymasszőr/

+3630/306-4768

2010-ben végeztem gyógymasszőrként, a 2007Kapos Felnőttképző Központban. Ezt a tudást, mely lényegében a már kialakult testi problémákon segít/enyhít kevésnek találtam a MA emberének, és elkezdtem kutatni más fajta kezelések/masszázsfajták után. A saját életemben is próbálom a megelőzést szemelőt tartani és nem a kialakult betegséget kezelni. De ha már kialakult a betegség, hogyan tudjuk megoldani természetes úton (gyógynövények, sport, yoga, étkezés stb.), minél kevesebb gyógyszert alkalmazva. A mai rohanó és felgyorsult világunkban, úgy gondolom, hogy sokkal komplexebb és természetközelibb terápiákra van szükségünk. Több terápiának utána olvasva, döntöttem az ayurveda képzés és tanulmányozása mellett 2015-ben. A tudást a Magyar Ayurvéda Gyógyászati alapítvány által szervezett tanfolyamon sajátítottam el, ahol magasan képzett indiai ayurveda és panchacarma terapeuta, jógaoktató –  Vivek Madar mellett tanulhattam, illetve tanulok a mai napig.

A tudásutáni vágyamtól fűtve újabb ayurvédát oktató tanfolyamon is részt vettem, melyet a Természetes Gyógymódok Szabadegyetemén tanulhattam, gyakorlati óráimat és a tapasztalataim bővítését, Siófokon a Calendula Ayurvedic and Medical Klinika Vezetőségének és az ott dolgozóknak köszönhetem.

2016-ban egy újabb természetes „öngyógyításon alapuló” terápiát ismerhettem meg a Lökéshullám terápiát. A képzés hátterét a Budapesti Honvéd Kórháznak köszönheti a csapatom.